Muut palvelumme

Jotta asiakkaasi löytävät kotisivusi tai verkkokauppasi, niitä tulee mainostaa. Meillä on oivat työkalut ja markkinointiniksit hallussa niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin.

HAKUKONEMAINONTA

Huolella optimoidut sivut ja laadukas sisältö auttavat hakukonenäkyvyydessä. Usein kuitenkin näkyvyyden tehostamiseksi otetaan hakukonemainonta avuksi.

Google Adwords on oikein käytettynä tehokas tapa markkinoida yritystäsi. Me hoidamme koko toteutuksen hakusana-analyysistä loppuraporttiin, jotta sinä voit keskittyä omaan työhösi.

SOSIAALINEN MEDIA

Vaikka möisit palveluitasi tai tuotteitasi pelkästään yrityksille (B2B), yritysten takana on aina ihmisiä. Ja siellähän ne ihmiset viihtyvät, sosiaalisessa mediassa.

Toteutamme yrityksellesi toimivan someprofiilin, joka kohderyhmästä riippuen kannattaa löytä esimerkiksi Facebookista, Instagramista, Twitteristä, Pinterestistä, Snapchatista ja LinkedInistä.

Mikäli sinulta ei taivu näppärät päivitykset tai osuvimmat hashtagit, voimme tuottaa myös sisältöjä yrityksesi sometilille. Sisällöntuotantopaketit räätälöidään aina yrityksesi tarpeen mukaan. Alkuun pääsee edullisella kuukausihinnalla!

SOMEMARKKINOINTI

Vaikka yrityksesi olisi aktiivinen sosiaalisessa mediassa, se ei ehkä ihan riitä. 

Digitalk tekee yrityksellesi laadukasta ja myyntiä tehostavaa somemarkkinointia. Toteutamme yksittäisen kampanjan tai suunnittelemme pitkäaikaisen kokonaisuuden, joka tuottaa lisää tulovirtaa yrityksellesi.

SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI

Sähköpostimarkkinoinnilla pidät yhteyttä asiakkaisiin ja sitoutat heidät.

Toki silloin tällöin suora mainostuskin toimii, mutta sähköpostimarkkinoinnin ei ole tarkoitus olla häiritsevää spämmiä, vaan antaa lisäarvoa ja -tietoa liittyen yrityksesi tuotteisiin tai palveluihin

Digitalkin sähköpostiseppä pistää postituslistat hyötykäyttöön ja rakentaa toimivan strategian sähköpostimarkkinointiin.

MAINONTA VERKON ULKOPUOLELLA

Meillä on vuosien kokemus markkinoinnista myös verkon ulkopuolella, ns. perinteisemmissä kanavissa.

Mikäli yrityksesi on vailla näyttävää visuaalista ilmettä, suunnittelemme logon, värit, fontit ja muut graafiset elementit yrityksesi kohderyhmä ja toimiala edellä.

Tai jos yrityksesi vanha ilme on todellakin vanha, laitamme sen Digitalkissa alasimelle ja muokkaamme uuteen uskoon!

Suunnittelemme kaikkea mainontaa käyntikorteista ikkunateippauksiin ja esitteistä mainosbannereihin.